Колір:
Груша
 

ШАФА
висота - 2100
ширина -  900
глибина - 525

КОМПЛЕКТ
висота - 2100
ширина -  3200
глибина - 525

НІША ПІД ТЕЛЕВІЗОРОМ
висота - 752
ширина -  868